میکروسمنت شیراز

میکروسمنت یکی از پوشش‌های دکوراتیو مدرن، بادوام، متنوع، منحصر به فرد و شگفت انگیزست که این روزها مورد توجه بسیاری از معماران و طراحان داخلی مجرب قرار گرفته است. این متریال که به نام‌های میکرو بتن یا میکرو تاپینگ نیز شناخته می‌شود، پوششی بر پایه سیمان و پلیمر ...

فهرست مطالب

میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت چیست؟ میکروسمنت یکی از پوشش‌های دکوراتیو مدرن، بادوام، متنوع، منحصر به فرد و شگفت انگیزست که این روزها مورد توجه بسیاری از معماران و طراحان داخلی مجرب قرار گرفته است. این متریال که به نام‌های میکرو بتن یا میکرو تاپینگ نیز شناخته می‌شود، پوششی بر پایه سیمان و پلیمر است که به صورت نازک روی کف، دیوارها و حتی نمای ساختمان‌های مسکونی و تجاری اعمال شده و به معماران و سازندگان، مدیران املاک و صاحبان خانه این امکان را می‌دهد که بتوانند زیبایی ظاهری سطوح بتنی را در جایی که معمولاً اجرای بتن امکان پذیر نیست، ایجاد کنند. در واقع، ما پودر میکروسمنت را بصورت مخلوطی از مواد اولیه بتن تعریف میکنیم که طی یک سری تغییر و تحولات شیمیایی، کاربردهای این متریال جدید را به شدت بالا می‌برد.

اجرای میکروسمنت شیراز بر روی کابینت و بین کابینت

قدرت پیوندی قوی، محکم، بسیار چسبنده و انعطاف پذیر پلیمری در پودر میکروسمنت به این پوشش این امکان را می‌دهد که تقریباً روی طیف وسیعی از هر بستر زیرکار از جمله ام دی اف، چوب، بتن، ورق فشرده، کاشی، سرامیک، گچ و … قابل اجرا باشد و با ضخامت تنها 3 میلی متر، به عنوان یک انتخاب عالی برای کسانی معرفی شود که می‌خواهند با صرف زمانی قابل قبول، طرحی زیبا و با قیمت مناسب برای انواع سطوح داخلی و خارجی داشته باشند.

میکروسمنت، با توجه به اینکه سطحی آنتی باکتریال و بدون لکه ایجاد می‌کند و در برابر تهاجمی ترین مواد ضدعفونی بسیار مقاوم است، یک گزینه فوق العاده برای حمام، سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه نیز محسوب می‌شود. پرداخت نهایی این پوشش بسته به سلیقه افراد، می‌تواند مات، صیقلی یا به صورت بافت‌های مختلف باشد.

یکی از بهترین ویژگیهای پودر میکروسمنت، ایجاد سطوحی بدون درز و یکپارچه است که امکان نگهداری، نظافت و تعمیر را بسیار آسان می‌نماید. به عبارت دیگر، این پوشش بدون توجه به اینکه سطح چه متراژی دارد، به ما این اجازه را می‌دهد که سطحی پیوسته و بدون درز و شکاف داشته باشیم.

مزایای میکروسمنت شیراز

  • تنوع بافت و رنگ بالایی دارد،
  • مقاومت سایشی بالا،
  • اجرا توسط نیروهای انسانی،
  • غیرلغزنده،
  • مقاوم در برابر رطوبت و آب،
  • مقاوم در برابر اشعه خورشید (برای فضاهای خارجی و نمای ساختمان)،
  • مقاومت فشاری قابل ملاحظه،
  • اجرای ساده و بدون پرت،
  • قابلیت اجرا در ابعاد بزرگ و بدون درز،
  • قابلیت کشسانی بالا،
  • شست و شوی آسان با آب و صابون،
  • استحکام بالا در برابر ترک،
  • ویژگی خاص تمیز شوندگی در صورت ایجاد کثیفی و آلودگی بر روی آن.

خرید میکروسمنت در استان فارس

شرکت رامان هنر آوان (هوگر گروپ) در حال حاضر، به عنوان نماينده انحصارى شركت هشتيكو (تولیدکننده پودرهایمیکروسمنت خودرنگ) در استانهای فارس، هرمزگان و بوشهر با افتخار چشم انداز خود را قرار گرفتن در ميان پيشروترین‌ها در صنعت میکروسمنت و پوشش‌های دکوراتیو قرار داده‌ایم و تلاش داریم تا با استفاده از بهترین متریال، در کمترین زمان و مناسب‌ترین قیمت، خدمات خود را به کارفرمایان عزیز هدیه دهیم.

ترک خوردن میکروسمنت

دلایل ترک خوردن دیوار، کف، نما و هر سطح دیگری که میکروسمنت روی آن اجرا میشود از نظر فنی و با جزئیات توضیح داده خواهد شد.

استفاده از متریال‌های نوین ساختمانی برای پروژه‌ها، در کنار لذت امتحان کردن گزینه‌های جدید قابل اجرا در طراحی، نگرانی‌هایی را هم در پی خواهد داشت که امری طبیعی بوده و همه کسانی که برای اولین بار از یکی از مصالح تازه شناخته شده در صنعت ساختمان استفاده می‌کنند نگرانی‌هایی مثل ترک خوردن، شوره زدن، ضدآب نبودن و مشکلات دیگری که درباره پوشش‌های ساختمانی وجود دارد را درباره متریال جدید دارند. ایجاد ترک‌ میکروسمنت به علت یکپارچه اجرا شدن این متریال یکی از مواردی است که همیشه مورد پرسش معماران و پیمانکاران پروژه ها وجود دارد.

میکروسمنت که به صورت یکپارچه روی سطوح اجرا می‌شود و نتیجه نهایی کاملا بدون درز دارد اگر تقلبی باشد و یا با مواد اولیه نامرغوب تولید شود مستعد ترک خوردن است اما این اتفاق به چه دلیلی رخ می‌دهد؟

در سطوح یکپارچه، بار وارده از بیرون و یا از خود سازه بر خلاف مصالحی مانند سنگ و کاشی که به واسطه درزها خنثی می‌شود به کل پوشش وارد شده و این اتفاق باعث به وجود آمدن ترک‌میکروسمنت می‌شود. یکی از اصلی ترین موادی که در تولید میکروسمنت استفاده می‌شوند پلیمرها هستند که با ایجاد مقاومت کشسانی از ایجاد ترک جلوگیری می‌کنند.

اگر به جای پلیمر انواع چسب  به علت قیمت پایینتر در فرمول متریال مورد استفاده قرار گیرد به دلیل اینکه چسب توانایی ایجاد کشش مولکولی را ندارد و تنها چسبندگی ظاهری ایجاد می‌کند احتمال ایجاد ترک‌میکروسمنت را بسیار زیاد می‌کند و هر کدام از بارهای وارده به سطح حتی اگر کم باشد ممکن است منجر به ترک خوردن میکروسمنت شود.

علاوه بر بارهای وارده سرد و گرم شدن سطح هم ترک‌میکروسمنت‌های تقلبی را در پی خواهد داشت که درباره این موضوع هم اگر پلیمر‌ها در متریال وجود نداشته باشند و مقاومت کششی سطح از این طریق تامین نشده باشد این اتفاق به سادگی رخ می‌دهد اما وجود پلیمر‌ها ترک نخوردن میکروسمنت را تضمین می‌کند.

ترک نخوردن میکروسمنت خودرنگ پرسلان

میکروسمنت خودرنگ پرسلان هشتیکو علاوه بر داشتن پلیمر‌ها به علت داشتن سنگدانه‌های معدنی و نیاز نداشتن به اضافه کردن رنگ و پیگمنت‌های مصنوعی (مواد شیمیایی) استحکام فوق‌العاده زیادی دارد که براحتی حتی در اثر ضربه هم آسیب ندیده و احتمال ترک‌میکروسمنت را به صفر رسانده است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها